Skip to content

Dyrt att inte ställa om – Adrian Zethraeus tydlig i artikel

Dyrt att inte ställa om – Adrian Zethraeus tydlig i artikel

I en artikel i Avfall och Miljö (nr 5 2019) berättar re:textiles projektledare Adrian Zethraeus om vikten av att företagen ställer om till en mer hållbar produktion och hur det ska gå till.
Foto: Avfall och Miljö

I artikeln betonas vikten av omställning, men att företagen inte kommer att klara av det på egen hand. Adrian Zethraeus menar att det behövs både en global överenskommelse, att konsumenten bryr sig om hållbarhet och att företagen erbjuder nya lösningar.

Läs artikeln på avfallsverige.se


Om Avfall och Miljö:
Avfall och Miljö är Sveriges enda renodlade avfallstidning och har funnits i över 30 år. Här finns djuplodande artiklar, förklarande exempel och analys. Många artiklar skrivs av branschens egna experter. Tidningen utkommer fem gånger per år.