Skip to content

Textile Movement på Stockholm Furniture Fair

Feb 10

Varmt välkommen att både lyssna och delta i samtal om att se potential i det som ingen annan ser potential i och att våga ifrågasätta för att skapa nya cirkulära affärsmöjligheter när Textile Movement deltar i Swedish Design Movements program under Stockholm Furniture Fair.

I den första delen av samtalet pratar vi om design och kreativitet som drivkraft för att skapa förändring och samhällsutveckling. Den andra delen bjuder på samtal om vikten av samarbete för att skapa skalbara cirkulära lösningar. Samtalet avslutas med livemusik av Stefan Sundström som spelar låtar från sitt nya albulm Himlajord.

När: 10 februari kl. 13.15-15.30
Var: Stockholmsmässan i Älvsjö, monter C04:27

Samtalet arrangeras av Science Park Borås, i samarbete med Textile Movement och Turistrådet Västsverige.

Program:

13.15 – 13.30 Introduktion

13.30 – 14.00  Att se potential i det ingen annan ser potential i
Deltagare: Stina Randestad, designer och grundare STINARAND design studio, Jennifer Tengroth, modedesigner och innovationstekniker Science Park Borås
Moderator: Anna-Karin Sundelius, projektsamordnare, Textile Movement och Science Park Borås

14.00 – 14.30 Att våga ifrågasätta för att skapa nya cirkulära affärsmöjligheter
Deltagare: Caoline Düberg Martinsson, hållbarhetssamordnare Elis, Johanna Nissén Karlsson, VD och medgrundare Vividye, Susanne Beskow, medgrundare Beskow von Post
Moderator: Anna Lindgren, projektsamordnare Science Park Borås

14.30 – 14.45 Summering och avslutande ord

14.45 – ca 15.30  Livemusik: Stefan Sundström

Samtalet är en del av Swedish Design Movements program under Stockholm Furniture Fair och genomförs i monter C04:27. Swedish Design Movement samlar aktörer inom design, mode och arkitektur i framkant av den hållbara omställningen.