Skip to content

Sista F/Act-träffen: Förstå morgondagens konsument

Aug 29

Borås, 29 augusti

… och gör affärer i den cirkulära ekonomin.

Efter sex månader av köpstopp, workshops, inspiration och forskning är det nu dags för F/Act Movement att gå i mål genom att en sista gång samlas i Borås för en avslutande träff den 29 augusti.

Missa inte chansen för dig och ditt företag att delta!

Här får du möjlighet att skaffa dig en större förståelse för morgondagens konsument via föreläsning och mingel och därmed ha större chans att göra lyckade affärer i den cirkulära ekonomin.

Dag: 29 augusti 2019
Tid: 15:00 – 18:30
Plats: Textile Fashion Center, Skaraborgsvägen 3 Borås
Lokal: Do-tank Center

Anmäl dig här senast den 22 augusti:
https://www.hb.se/Om-hogskolan/Aktuellt/Evenemang/Fact-traff/

Obs! Begränsat antal platser

15.00 – Presentation och samtal om Kairos Futures trendspaning kring hållbara konsumenter med Birgitta Losman, samordnare för hållbar utveckling vid Science Park Borås och Högskolan i Borås

16.00 – F/activisterna delar med sig av erfarenheter från tiden i projektet och de uppdrag de har haft

17.00 – Så gör du affärer i den cirkulära ekonomin anpassat till morgondagens konsument- Workshop med Erik Valvring, processledare vid Science Park Borås

18.30 – Klädswop, mat, mingel och drop-out
(mer information om klädswopen kommer senare)

Om F/ACT Movement:

F/ACT Movement är en rörelse och ett forskningsprojekt som vill inspirera till att göra hållbara val, utan att göra avkall på passion för kläder och mode.

​10 personer med lika delar klädintresse och klimatångest så kallade F/activister valdes ut att vara med i utmaningen.

Från mars till augusti 2019 har de genomgått en slags shopping detox, och samtidigt fått möjlighet att på olika kreativa sätt aktivera innehållet i sina egna garderober.

Experter, inspiratörer, kreatörer, designers och föreläsare har medverkat på månadsträffar där F/activisterna berört olika teman inom hållbara modeval.