Skip to content

Smart Textiles Showroom till Techtextil

Smart Textiles Showroom till Techtextil

Den 14-17 maj tar vi med oss delar av Smart Textiles Showroom till mässan Techtextil i Frankfurt och sprider svensk forskning och innovation till en stor internationell publik.

Techtextil anordnas vartannat år och är en av världens ledande mässor för teknisk textil. Ett centralt tema för årets mässa är hållbarhet. Smart Textiles kommer bl. a. ställa ut prototyper från projektet Re:textile samt en klänning stickad av papper från svensk skog, men även prototyper inom våra två andra fokusområden, hälsa och medicin samt arkitektur och interiör, visas upp. Mässan är också en del i vår omvärldsbevakning där vi tar del av senaste nyheterna inom teknik och material. I montern kommer även resultat ifrån Smart Textiles Design Lab vid Textilhögskolan att visas upp.

Den 15 maj kl. 15:00 bjuder TEKO och Smart Textiles in till branschmingel i Smart Textiles monter, för dig som är på plats ges möjlighet att träffa kollegor och diskutera branschen – håll utkik efter separat inbjudan!

Hall 4.1, Monter D19.

Läs mer om mässan Techtextil