webacc

Wundies AB satsar internationellt

Wundies AB fortsätter sin gedigna utveckling med expansion ut i Europa.  Inkontinenstrosan som tagits fram i samarbete med Smart Textiles finns idag i flera olika modeller. Produkten har redan väckt en stor efterfrågan internationellt.

Wundies är en revolutionerande nyhet för kvinnor och män som lider av inkontinens. Trosan som har ett diskret inbyggt inkontinensskydd säljs idag på flertalet apotek och finns på ett av Sveriges Landsting. För att fortsätta sin gedigna utveckling har de välkomnat Magnus Eilard som medarbetare och agent för Tyskland, Österrike & Schweiz. Magnus roll kommer främst innebära att etablera Wundies på den internationella scenen för distanshandel under ledorden kvalité, strategi och kontroll.

Magnus har över 25 års erfarenhet av den europeiska distanshandeln, huvudsakligen som långvarig representant för det amerikanska varumärket Glamorice Inc, ett märkesföretag inom funktionella damunderkläder, i nuläget som europeisk agent för ett svenskt märkesföretag inom underkläder.

– Det är alltid en utmaning att gå ut internationellt men vi är trygga med vår leverantör Gefa och har testat av den svenska marknaden med fantastiskt mottagande under dessa första år. Vi känner stor tillförsikt och är övertygade att Magnus kunskap och strategi kommer vara till stor betydelse och tillföra mycket till Wundies tillväxt i syfte att göra livet lättare för ett stort antal kvinnor och män, säger Lotta Williams, VD Wundies AB