LI

TRUMDUK BEREDER VÄG FÖR SMARTA TEXTILIER I MEDIA

Bordsduken som man kan spela trummor och piano på har blivit en riktig kändis, både i Sverige och utomlands. En nyskapande innovation som öppnar dörrar för annan värdefull teknik.

 

Först ut var norska tv-programmet Forbrukerinspektørene som för ett par veckor sedan filmade ett inslag hos oss. Då visade vi upp bland annat trumduken signerad Mats Johansson och Li Guo, och sedan dröjde det inte länge innan den både syntes och hördes i bland annat TV4 Nyhetsmorgon, P4 och Elektroniktidningen. I veckan kommer vi även att vara med i två reportage i Sveriges Radio.
En stor fördel med att synas så här mycket i media är att många fler får upp ögonen för våra andra innovationer. Något som Norges mest sedda TV program efter nyheterna bidrog till genom att även visa upp bland annat ”Mollii” – en dress som genom elektrisk stimulering ger förbättrad livskvalitet till neurologiskt sjuka, Pjama, en pyjamasbyxa för personer med sängvätningsproblem samt prototypen”elevator stories” som skall förhindra pinsam tystnad i hissen.
Efter att programmet sändes har Pjama fått sig ett uppsving på den norska marknaden, och vi hoppas att den senaste tidens uppmärksamhet leder ännu fler till att upptäcka våra uppfinningar och hjälpmedel.