nya-lokaler7

Lysande utsikter för Smart Textiles

Smart Textiles flytt till nya lokaler innebär nya vyer – i dubbel bemärkelse.  En ny och spännande mötesplats har skapats sedan Smart Textiles, Science Park Borås och Grants and Innovation Office nu sitter tillsammans i Textiles Fashion Center.

Här finns nu en helt ny arena som ger fler förutsättningar för forskning, innovation, företags- och verksamhetsutveckling, en arena som skapar fysiska och kreativa mötesplatser och bidrar till nya innovationer. Smart Textiles, Science Park Borås och Grants and Innovation Office bildar tillsammans en ny stabsfunktion, ”Forskning och Innovation, kopplad till Högskolan i Borås.  

För att skapa framtidens textila innovationer krävs en öppen miljö där röster från många olika bakgrunder förenas och samtalar förutsättningslöst. I och med de nya lokalerna och den nya organisationen stärks miljön ytterligare, något som känns väldigt positivt, säger Susanne Nejderås, verksamhetschef på Smart Textiles.

Och med Jaume Plensas lysande skulptur ”House of Knowledge” utanför de nya lokalerna i Textile Fashion Center råder det lysande utsikter både på utsidan och insidan av de nya lokalerna.

Ni hittar oss nu på plan 3 i Textile Fashion Center.

Välkomna!