Next Textile är tillbaka som en av årets största händelser inom textil och innovation och Smart Textiles är en av medarrangörerna. Next Textile Borås är en affärskonferens om hur man blir ett innovativt företag, en mötesplats där nätverkande och inspiration är viktigare än konventionella seminarier.

-Efterfrågan och betalningsviljan att köpa ännu mer av samma saker väntas avta dramatiskt. Fokus på innovation och differentiering har nog aldrig varit viktigare än nu, säger Martin Kössler, VD på Helping You Grow International Business AB.
Vid Next Textile Borås 2014 medverkar bl a Haysun Hahn, globalt beundrad trendguru från FastForward Trending i USA, känd för att ha utsatts för mordhot när hon ändrade färgerna på matchtröjorna för New York Yankees och Bayern München. Haysun har bl.a. ansvarat för färgsättning av produkter från Nike, Adidas, Samsung, BMW, Stella McCartney, Donna Karan med flera.

Andra talare är Annica Steiber, som innehar en PhD, är rådgivare samt föreläsare med inblick i Googles företagskultur, Pamela Ravasio, CSR & Sustainability Manager at European Outdoor Group, Lillian Olsen, VD på Halogen i Norge. Torbjörn Lund från PressCise/Smart Textiles berättar om hur samarbetet mellan en kärlkirurg och en matematiker resulterade i en världsunik produkt inom smarta textilier.

Next Textile äger rum i Borås den 25 september 2014 på Textile Fashion Center, och är en satsning från Marketplace Borås för att skapa en mötesplats där branscher kan utbyta erfarenheter och diskutera trender, nya affärsmöjligheter och samarbeten. Samarbetspartner är bl.a. Högskolan i Borås och Smart Textiles.

För mer information – kontakta
Martin Kössler, presskontakt HuginBiz, Tel 0705-907720, mk@huginbiz.com
Rachael Blaxland, projektansvarig HuginBiz, 070-1427222, rb@huginbiz.com

Välkomna till Next Textile Borås!

Här finns hela programmet samt anmälan

Next Textile.docx